Uudised / blogi
12.07.2016

Pressiteade: Eesti juurtega Euroopa suurim digiturundusagentuur FCR Media laienes Belgia turule

Eestis asutatud ja registreeritud FCR Media grupp laienes taas — alates 2016. aasta juulist kuulub grupi koosseisu Belgia suurim väikeste ja keskmise suurusega ettevõtetele suunatud digiturundusagentuur, mis tegutseb nüüd FCR Media Belgium nime all.

FCR Media Belgium võttis 1. juulil üle Truvo Belgium tegevused. Tegu on ettevõtete goudengids.be/pagesdor.be, Blue Bees Agency ja Blue Bees Dialog emaettevõttega, nii sai FCR Media Belgiumist tööandja 310 inimesele Belgias.

FCR Media grupi tegevjuht Jon Martinsen kommenteeris: “Meie investeering Belgias on FCR Media jaoks suur sündmus, sest kasvame seeläbi märkimisväärselt. Ootan huviga koostööd Belgia kohaliku tiimiga. Usun, et meie roll turul on oluline – aitame Belgia ettevõtetel parandada ja hallata oma nähtavust veebis ning soodustada suhtlust klientidega.”

FCR Media Eesti ja Läti filiaali tegevjuht Kristiina Tukk lisas: “Tegutsemine erinevatel turgudel loob lisaväärtust kogemuste näol ka FCR Media Eesti klientidele. Tihtipeale on erinevad teenused ja lahendused ühel või teisel moel juba mõnes riigis läbi proovitud ja nii saame olla oma klientidele digilahenduste pakkumisel nutikamad ja kiiremad.”

Tänaseks saab FCR Media puhul rääkida edulugudest kümnes Euroopa riigis, kus grupi ettevõtted pakuvad oma klientidele edukaid digitaalmeedia ja -turunduse lahendusi. Enamikes riikides ollakse ka Google Premium partneriteks.

Koos Belgiaga tegutseb FCR Media grupp nüüd 12 riigis, kus ollakse tööandjaks enam kui 1200 inimesele. Ettevõte tegutseb Euroopa riikidest Eestis, Lätis, Leedus, Rootsis, Iirimaal, Tšehhis, Slovakkias, Rumeenias, Ungaris, Horvaatias ja Belgias, mis teeb FCR Mediast kõige laiahaardelisema digiturundusagentuuri Euroopas. Mullu suvel laieneti ka Euroopast välja, Ladina-Ameerikasse, Uruguaisse. Ettevõtte aastakäibeks on enam kui 130 miljonit eurot.

Eesti ja Baltikumi turul tuntakse FCR Mediat peamiselt kui ainsat Google AdWords’i Premium partnerit. Taoline partnerlussuhe tähendab põhjalikke teadmisi Google reklaamikampaaniatest ja nende võimalustest ning kogemustega ja sertifitseeritud töötajaid. Lisaks erinevate digiturunduse lahenduste pakkumisele tõi FCR Media Eesti haru tänavu turule Eesti esimese tasuta internetipõhise broneerimissüsteemi Timify.
FCR Media omanik on riski- ja erakapitaliettevõte BaltCap.

BaltCapist
BaltCap on Balti riikides tegutsev juhtiv investeerimisfirma, mis investeerib eelkõige tugeva kasvupotentsiaaliga ettevõtetesse ning toetab aktiivselt oma portfellis olevate ettevõtete  ja nende juhtkondade jõulisi visioone ja kasvuplaane. Alates asutamisest 1995. aastal on BaltCap investeerinud enam kui 70 ettevõttesse.

Vaata ka:
www.fcrmedia.com
www.baltcap.ee

Ole kursis värskete digiuudistega:

Eesti esimene digiturunduse
e-raamat algusest lõpuni
Omanda ülivajalikud teadmised kasumlikumate turundusotsuste tegemiseks

Soovin e-raamatut

Kui terve on sinu koduleht? Testi tasuta! Open